De Sunderbans is ‘s werelds grootste mangrovebos, waarvan 33% in India en 66% in Bangladesh. De feeders van de Ganges-waterweg gaan door deze mangrovebossen en brengen sediment uit de velden. Geen grote verrassing, deze bossen hebben een enorme ontwikkeling van mangroven en verschillende planten meegemaakt. De Ganges ontlaadt zich op dat punt in de Golf van Bengalen. Het is bekend dat de rivier de Ganges de grootste delta ter wereld heeft. De Sunderbans is de thuisbasis van de meest risicovolle tijger op aarde, de man die de illustere Bengaalse tijger eet. Het is de op een na grootste tijger na de Siberische tijger, maar toch aanzienlijk dodelijker omdat hij rond de avond door de steden slingert en geen ooglid zou fladderen voordat hij een kind vastgreep. Hoe dan ook, de twee naties beschouwen de Bengaalse tijger als hun publieke trots en het is eveneens het publieke wezen van India. In ieder geval maken mensen zich zorgen over de afleveringen van mensenmoorden die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden.

De Royal Bengal Tiger kan langere afstanden in de feeders zwemmen en kan dus heel ver reizen op zoek naar zijn volgende supplicaat. Individuen ontdekken hoe dan ook een antwoord om de tijger af te weren van de structuur van hun stad. In ieder geval is het aantal tijgers op de planeet zo sterk afgenomen dat het met toestemming verboden is om de tijger te vermoorden. Dus wat doen individuen meteen? De bewoners belden een specialist uit het buitenland die een hondencoach was en deze mentor koos ervoor om de nabijgelegen hoektanden van de stad voor te bereiden om luidruchtig te blaffen en de tijger af te schrikken voor het geval hij dichter bij de stad zou komen. De lokale bevolking heeft dit als een ideaal arrangement ontdekt, aangezien de tijger niet wordt uitgevoerd en de strategie geen bom kost om uit te voeren.

De man die het wonder van de tijger eet, is niet in een andere plaats op de wereld gevonden. Een tijger zou gewoon in een menseneter veranderen als hij te oud blijkt te zijn om zelfs maar aan een prooi te denken. Toch slacht de Bengaalse tijger jaarlijks ongeveer 200 tot 300 mensen. De specialisten hebben eveneens onderzoek gedaan om erachter te komen waarom deze tijgers mensenlevens hebben gevolgd en hebben geredeneerd dat de normale prooi voor hen niet moeilijk op te sporen is. Ondanks het feit dat de tijger zoveel passages naar de steden heeft gebracht, beschouwen de lokale bevolking het koninklijke wezen als een van hun goddelijke wezens genaamd Daskin Ray. Er is zelfs een jaarlijkse viering om de meester tevreden te stellen.

Er zijn ook gevallen van aanslagen in de boot waarbij de tijger stilletjes van achteren zwemt en daarna een van de mannen grijpt en hem in de stroom trekt. Er is ook een klein tijgerhistorisch centrum in een van de steden. De Indiase regering heeft op dezelfde manier activiteit uitgezonden, behalve de tijger, die de aanwezigheid van de tijger als een essentieel onderdeel van het biologische systeem vertrouwd maakt. Jij als bewoner kunt deelnemen aan deze mindfulness-kruistocht door geen stukjes van de tijger zoals tijgertanden en tijgerhuid te accepteren.

De schrijver van dit bewegingsartikel is Kunal Vashalia. Hij houdt ervan om reisgerelateerde artikelen samen te stellen, aangezien hij uiteindelijk een reisplanner is van 7 jaar. Hij ging aan de slag met het bezoeken van Mumbai omdat hij zijn stad koestert en misschien de prachtige kant ervan wil laten zien.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published.