Dit is een belangrijke tijd voor de vrachtwagenindustrie. Uit onderzoek van de American Trucking Association blijkt dat ongeveer 70% van alle vracht in Amerika door vrachtwagens wordt vervoerd, goed voor 796 miljard dollar aan bruto-inkomsten uit vrachtvervoer. Om deze hoeveelheid vracht van punt A naar punt B te brengen zijn bijna 4 miljoen vrachtwagens van klasse 8 nodig die jaarlijks ongeveer 181 miljard mijl afleggen.

Wat voor soort personeel is er nodig om zulke verbazingwekkende dingen te bereiken? Er zijn ruwweg 3 miljoen chauffeurs, 5 miljoen ondersteunende werknemers en 40 miljoen vrachtwagens in Amerika. Alles bij elkaar zijn meer dan 892.000 Amerikaanse vrachtwagenbedrijven geregistreerd bij de Federal Motor Carrier Safety Administration. Van deze bedrijven zijn de meeste klein (97% exploiteert minder dan 20 vrachtwagens, en 91% heeft er minder dan 7). In sommige gevallen kan particulier geld lenen zonder bkr toetsing een goede optie zijn om een begin te maken met met je bedrijf.

Uitbreiden van activiteiten door een lening

Als deze kleine bedrijven hun activiteiten willen uitbreiden, zullen ze de juiste leningen moeten krijgen om de infrastructuur op te bouwen die nodig is om aan de stijgende vraag naar vrachtvervoer te voldoen. Het huidige tekort aan chauffeurs betekent dat wanneer je betrouwbare chauffeurs achter het stuur hebt, je in een unieke positie bent om te groeien. 1000 euro lenen met spoed is ook een mogelijkheid om op korte termijn kosten te betalen zodat je kunt groeien.

“Het is nog te vroeg om te zeggen of we een gouden tijdperk voor vrachtwagenchauffeurs ingaan,” zegt een rapport van Freight Waves over de vrachtwagenindustrie. “Maar bij de verhoogde inspanningen om de sector in die richting vooruit te helpen, is momenteel een breed scala aan organisaties betrokken – van OEM’s, tot systeemleveranciers, tot leveranciers van connected vehicle-technologie, wetgevers, vrachtmakelaars en startende bedrijven die zich bezighouden met onder meer informatica, IT, gezondheidszorg en simulatie. Dit alles is een duidelijke aanwijzing dat de productplanning voor bedrijfsvoertuigen zich nog vele jaren volledig zal blijven richten op vrachtwagenchauffeurs.”

Belangrijkste kostenposten voor de groei van uw transportbedrijf

Het inhuren en betalen van goede chauffeurs is een prioriteit, maar er zijn tal van andere financiële eisen die verband houden met het runnen van een vrachtwagenbedrijf. Of u nu een gebruikte of een nieuwe truck koopt, het aanschaffen van een truck is altijd een kostbare aangelegenheid. Wat u moet onthouden als u een vrachtwagen koopt, is het belang van kwaliteit. Het kopen van een tweedehands voertuig is prima, zolang het heeft een schone record en de vorige eigenaren zorg voor het.

Dit onderscheid is relevant omdat sommige vrachtwagenbedrijven zich gedwongen voelen om de laagst geprijsde voertuigen te kopen, ongeacht de staat. Een dergelijke aanpak leidt tot grote problemen op de lange termijn, omdat de onderhoudskosten enorm kunnen oplopen. Het is beter om van tevoren meer uit te geven en uzelf de tijd, het geld en de middelen op lange termijn te besparen.

Regels voor aanschaf truck

Een goede vuistregel bij de aanschaf van een gebruikte truck is dat de truck niet ouder mag zijn dan 5 jaar. Zolang de truck goed is onderhouden, zou u er een decennium lang betrouwbaar gebruik van moeten kunnen maken voordat u de leeftijd bereikt waarop grotere problemen een probleem worden.

Elke vrachtwagen in uw vloot vereist een reeks andere eenmalige of terugkerende uitgaven. Hier volgen enkele veelvoorkomende voorbeelden:

  •       IRP platen
  •       Vergunningen
  •       Verzekering
  •       Extra belastingen
  •       Tol
  •       Onderhoud
  •       Brandstof
  •       Reparaties

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published.