Veel mensen denken dat ze een duur inbraakalarmsysteem moeten kopen om veilig te blijven en dat ze nog meer geld moeten uitgeven aan het beveiligingsbedrijf om het alarm te installeren. Er kan nog meer geld worden uitgegeven als u de maandelijkse kosten van bewaking door aanbieders van huisbeveiliging bij elkaar optelt. (Bron: Securitythuis.nl)

Waar kun je een doe-het-zelf beveiligingsysteem kopen?

Geen zorgen, er worden doe-het-zelf beveiligingssystemen aangeboden die het voor elke huiseigenaar gemakkelijk maken om hun eigen beveiligingsalarm te installeren en daarbij een beetje geld te besparen. Er zijn tal van opties voor huisbeveiliging om aan ieders veiligheidsvoorkeuren te voldoen.

  • Afhankelijk van welk alarmsysteem u krijgt, zullen de instructies om ze te installeren behoorlijk van elkaar verschillen. Onthoud dat verschillende systemen verschillende functies hebben die op hun beurt verschillende installatiemethoden vereisen.
  • Door het internet te gebruiken voor een beetje onderzoek, krijgt u niet alleen snel een verscheidenheid aan merken te koop, maar wordt ook duidelijk vermeld wat er nodig is om ze correct te installeren. De goedkoopste doe-het-zelfbeveiligingssystemen zijn eenvoudig, gemakkelijk te installeren en zijn meestal te vinden bij uw plaatselijke bouwmarkt.

Je kunt tegenwoordig ook zelf een beveiligingsysteem aanleggen

Dit soort alarmen maakt meestal gebruik van magneten op struikeldraden om ongeoorloofde toegang tot uw huis te detecteren. Simpel gezegd, u installeert deze magneten bij de ingangen van uw huis, ramen, deuren, enz. Wanneer de magneten van elkaar weg bewegen, bijvoorbeeld wanneer een inbreker het raam opent, klinkt het resulterende open circuit alarm.

  • Het enige dat nodig is om dit soort inbraakalarmen te installeren, is meestal een schroevendraaier of een hamer en de draden om verbinding te maken met de magneten. Sommige van deze systemen bieden ook draadloze opties, waardoor het gemakkelijker wordt om uw doe-het-zelf beveiligingssysteem voor thuis te installeren, omdat u niet hoeft te proberen de bedrading in de muren aan te sluiten of anderszins als dat nodig is.
  • Andere eenvoudig te installeren alarmsystemen bieden meer mogelijkheden en betere dekking dan het magneetsysteem. Geloof het of niet, er zijn eenvoudig te installeren hardwaresystemen, opritalarmen en zelfs beveiligingscamera’s. Al deze producten bieden maximale bescherming die u zelf kunt doen door het installeren van een beveiligingscamera van securitythuis.

De kosten voor een systeem beveiligen kunnen flink oplopen

Prijzen kunnen verschillen met welke componenten in een beveiligingssysteem u wilt en functies zoals camera’s, bewegingssensoren en dergelijke zullen hoogstwaarschijnlijk de prijs verhogen. Er worden echter bundelpakketten aangeboden die veel aspecten van beveiliging dekken en die u ook kunnen helpen bij de prijsstelling. Welk type inbraakalarmsysteem u ook kiest, raadpleeg altijd de montagehandleiding voor eventuele vragen. Doe-het-zelf beveiligingssystemen zijn nu eenvoudiger dan ooit te installeren en houden uw gezin veilig.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published.